Mézelmácska, a gyümölcstermő sövény termése

Különlegesen ízletes gyümölcsök! Ha egyszer megkóstolta, örökké nyelvén fogja érezni a mézalmácska semmihez nem fogható ízét. Egy gyümölcstermő sövény! Egyedül álló tulajdonságú növény.

Júniusban, amikor még üres szervezetünk vitamin és ásványi anyag raktárai, már fogyaszthatjuk kivételesen értékes gyümölcsét, amely magas C vitamin tartalma mellett, rendkívül magas vas és réz tartalommal rendelkezik.
A vas nélkülözhetetlen az élethez, szükséges a hemoglobin (vörösvértestek) képzéséhez, továbbá a mioglobin (az izmok vörös festékanyaga) és bizonyos enzimek keletkezéséhez  (a vas és a kalcium, ez a két elem hiányzik általában az emberek étrendjéből.) Ahhoz, hogy a vas hasznosulni tudjon a szervezetben  rézre, kobaltra, mangánra, és C-vitaminra is szükség van. Elősegíti a növekedést. Fokozza a betegségekkel szembeni ellenálló képességet. Elejét veszi a fáradságnak. Megakadályozza és meggyógyítja a vashiányos anémiát. Visszaadja a bőr jó tónusát ez a csodálatos gyógynövény.
A rézre nagy szűksége van a szervezetnek, hogy a vas a hemoglobinba beépüljön. Közreműködik a torozin nevű aminosav felhasználásában: lehetővé teszi, hogy a haj és bőrfesték - (pigment-) faktorává váljék. Nélkülözhetetlen a C-vitamin felhasználásához. Alapjában, jó erőben tartja a szervezetet, mert elősegíti a hatásos felszívódást.

Elvirágzás után először kicsi zöld almácskák jelennek meg, amelyek júniusra már sötét lilára színeződnek és vállik finom gyümölccsé. Ízét elnevezése sejteti a legjobban: MÉZALMÁCSKA®. Nagy termőképeségű növény.
A primőr gyümölcs nagyon sokoldalúan felhasználható. Frissen fogyasztva nagyhatású vitamin és ásványi anyag injekció kiéhezett szervezetünk számára. Aszalhatjuk, fagyaszthatjuk és befőzhetjük télire lekvárnak, dzsemnek, szörpnek, likőrnek, vagy nyersen, nagyon finom gyümölcs. >> Receptek

Címek

Személyes növény átvétel: Csodasövény Telep
8394. Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.
GPS koordináták:
46.76177 , 17.18200 

Levelezési cím:
Csodasövény Kft
8360. Keszthely,
Kinizsi P. u. 66. 

Elérések

Ügyfélszolgálat:
+3670-324-57-22
+3683-340-536
Hétfő-Péntek 8-16

info@csodasoveny.hu

Fogyasztói kifogás esetén:
kifogas@csodasoveny.hu

A weboldalon cookikat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek..