A növényről
Lombozat
Virágzat
Termés
Madárbarát kert
Ültetés, ápolás
Vásárlási feltételek
Árak
Megrendelés
Cégünkről
 
Vásárlási feltételek

Miért válassza a folyékony műtrágyát?

Napjaink minőségi kihívásainak leginkább a folyékony műtrágyák felelnek meg, hiszen ezek kettős felhasználási mechanizmust kínálnak.Talajtrágyaként és levéltrágyaként is kimagasló növénytáplálási tulajdonságokkal rendelkeznek.

 

A lassan lebomló granulált ( kis szilárd gömböcskét a talajra) műtrágyák bemosódása a talajba eső vagy öntözésfüggő. Továbbá az sem elhanyagolható, hogy a közvetlen tőhöz juttatott granulált műtrágya eljutása a gyökerekhez kérdéses.

Néhány kis gyökérzetű növény esetében jól meghatározható a gyökér pontos helye. Az "ehető sövény " esetén más a helyzet. 2-5 hónappal a telepítést követően, már nehezen határolható be a gyökér elhelyezkedése. Ezért a legeredményesebb megoldás a levélen keresztül bejuttatni a tápoldatot. Azonnal és hatékonyan. Ott és akkor, amikor szükség van rá.

 

Miért válassza a" DAMISOL EXTRA CSODASÖVÉNYHEZ"-t?

 

A DAMISOL EXTRA CSODASÖVÉNYHEZ egy tápanyag koncentrátum-bomba a sövény számára. Két területen verhetetlen ez a koncentrátum. A gyökeresedés gyorsítása, és a lombozat dúsítása terén. És nem elhanyagolható, hogy karbantartja a talaj tápelemeinek a kondícióját.

A gyors növekedés, valljuk be, tápanyag nélkül nem megy. Nagyon kötött, szikes, silány talajokban, amiben más kultúra elpusztul a "csodasövény" megél, de a növekedése épp fele az általunk ígértnek. Itt elengedhetetlen a DAMISOL csodasövény extra.

Őszi telepítésnél, közvetlenül telepítéskor, majd tavasszal a levelesedés megindulása előtt érdemes a talajba öntözni. Évközben 2-3 alkalommal a lombozatra permetezve, begyorsítja a lombosodást, és beindítja a dinamikus növekedést.

Már telepítéskor érdemes tő közelben, talajtrágyaként beöntözni, mert dinamikusan beindítja a gyökeresedést és a növény robbanásszerű fejlődését. Figyelni kell arra, hogy öntözéses talajra juttatás esetén, kétszeres dozírozásra van szükség.

Ajánlott használata :

  1. Telepítéskor 0,15%-os töménységben ( egy flakon 267 liter vízhez) Amennyiben egy tőhöz 1 liter oldatot öntünk, akkor 267 tőhöz elegendő. Ezzel öntözzük meg a talajt telepítéskor.
  2. Évközbeni ápoláskor, ( permretezve a levélzetre 0,25 %-os oldatot képezve) egy flakon kb. 300 tő egész éves ápolására elegendő.

    A telepítés évében két flakonnyi DAMISOL csodasövény extrára van szükség, amellyel biztosítja silány talajban is a növény dinamikus fejlődését.

 

Igény esetén megrendelt sövényével együtt küldjük önnek a DAMISOL csodasövény extra koncentrált folyékony műtrágyát.

Kiszerelése: 0,4 l műanyag flakon.
Ez 200-250 tő (40- 50 m ) sövény egy évi "adagja".

Ára: 905,5 Ft+ áfa ( 1150 Ft )

DAMISOL csodasövény extra

" Hogy a zöld erő legyen velünk "

 

   
     
   
     
 
   Növényről     | Ültetés, ápolás      |Vásárlási feltételek       | Képek a növényről | Cégünkről      |Árak     | Rendelés